Del 2

En liten uppföljning på vårt lilla projekt här hemma.

- en blöja/dag har levererats hittills. Inget strul kring själva bajsandet.

-exemen är så gott som borta på benen

- hon sover hela nätterna (12-12,5 h) i egen säng utan gnäll. Vaknar 1-2 ggr/natt men somnar oftast om själv,om inte får hon några klunkar vatten och somnar sen genast.

- äter otroligt bra! Jag lägger nu dessutom 1 tsk risproteinpulver i varje grötportion så gröten blir extra mättande, ändå slukar hon en stor portion och vill dessutom ha fruktefterätt efteråt.

Rent praktiskt var övergången till helt mjölkfri diet mycket smidigare än jag någonsin hade trott. Vällingen som varit hennes trogna följeslagare i över ett år nu har helt glömts bort redan. Hon har frågat efter välling två gånger och då accepterat svaret att den är slut. Mellanmålen som förr ofta bestod av youghurt eller fil var det heller inga svårigheter att byta ut mot annat. Det ända som är lite klurigt  är mängden vätska hon får i sig/dygn. Jag får ge henne en pipmugg med vatten nu som då så att hon tar några klunkar med jämna mellanrum. Före sovdags dricker hon lite vatten ur ett glas med sugrör + att hon drikcer ett gals vatten med varje måltid. Blöjorna är våta och det kissas några gånger/dag på toaletten också så det är nog ingen fara.

Vi fortsätter och uppdaterar senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0