Söndag

Iris har varit sjuk nu sedan natten till igår. Snuvig, trött och allmänt orkeslös. Lite febrig är hon också. Hon äter lite salta pinnar, youghurt och kex, det är allt. Välling, lita saft och apelsinjuice slinker också ner. Det är så konstigt att se henne så hängig och trött, helst vill hon bara se på Barnkanalen. Det är vinterns första riktiga förkylning så vi har iallafall haft tur hittills.

Igårkväll hade vi en datenight inplanerad och fast det inte kändes så roligt att åka då Iris var sjuk så bestämde vi oss för att göra det ändå. Fammo kom hit lagom till läggdags och det gick ju självklart bra fast vi inte var hemma. Middag och bio stod på schemat och det var roligt att få umgås bara vi två. 

Imorse brummade V iväg till bygget och jag och Iris harvilat här hemma efter en dålig natt. En sväng till mommos gjorde susen för Iris humör, vi passade på att fylla på med lite juice och saft också. Nu sover skrållan efter en rejäl omgång koksaltdroppar. Senare idag kanske vi hälsar på pappa en stund, vem vet.

En ny bebis har vi fått till huset också! Igår blev A och L föräldrar till en liten kille. Grattis igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0