Borta bra

men hemma bäst! Vi har haft en rolig resa med mycket program. Iris har varit så otroligt duktig, med långa resor, nya ställen och människor, ingen dagssömn. Hon trivs tydligen med att vara på resande fot. Flygresorna (4) gick utmärkt förutom den första (Tampere-Stansted) som gick lite mindre bra. Ryanair är inget att rekomendera för gravida med en vild nästan 2-åring i famnen. Det fanns inte en chans att ens slippa upp för att gå på WC men det hade inte gjort något om jag kissat på mig för man svettades så av värmen så ingen hade märkt det.
Vi har träffat massor av folk, sett så mycket vi hunnit av naturen, vandrat, zoo:at, ätit potatis, shoppat i Dublin och sett massor av djur. Iris trivdes så otroligt bra på gården. Hon steg upp med tuppen, släppte ut hundarna, var med och mjölkade korna, matade fåren och hönorna och pajade kalvarna före vi andra ens ätit frukost.
Vi har upplevt stora kulturskillnader och njutit av en vecka utan TV och dator. Men nog är det skönt att vara hemma ändå och första natten tillbaka i egen säng sov Iris 14 timmar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0