Dan före dan...

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker iväg på semester. Det ska bli så roligt att få resa med Iris, och med V då förstås. Vi ska in till stan idag och handla det sista vi ska ha med oss. Stödstrumpor, Rennie, panadolsuppar och lite småpyssel att underhålla Iris med. Och öronproppar eftersom vi lär få sova ut några morgnar. Jag gav instruktioner om blöjuppköp och bilstolshyrning åt svärmor så det borde vara fixat då vi kommer fram.

Iris sov länge idag, det passade extra bra eftersom V hade lite ledig tid från morgonen så vi sov till 8.30 hela familjen. Sen hälsade vi på kissen som ska flytta hit till oss. Iris var alldeles tagen av kattungarna, hon babblade om dem hela vägen i bilen till Purmo sen. I purmo vattnade vi blommor och hälsade på stora katterna där. En hel del hopp på studsmattan hann Iris med också. På hemvägen stannade vi vid en hästhage och tittade på flera hästar. Iris såg på ett hästprogram på barnkanalen igårkväll och blev helt till sig att se dem i verkligheten.

Nu ska jag stoppa i en maskin tvätt och ladda babymonitorn som ska med på resan. Resvagnen borde tvättas lite också. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0