En måndag

Mor i huset har åkt på ännu en bihåleinflamation. Gah, man blir ju lite galen! Men efter denhär antibiotikakuren blir det ett besök hos öronspecialisten om jag inte blir riktigt frisk , det är inte helt normalt att ligga på i snitt 5 kurer/vinter för att bihålorna krånglar.

Hur som, tjejerna är förkylda de också. Tack och lov så har Iris värden varit bra ändå, hennes kropp är tydligen inte så känslig för vi har inte behövt ändra insulidoseringarna alls. Några rejäla dykningar har hon nu som då men det märker jag bra på henne. Hon blir okoncentrerad då hon leker och tappar lite fokus på det hon gör. Sen blir hon lite gnällig och blek och då brukar jag picka en gång extra för att kolla. Allt som oftast ligger blodsockervärdet då på 2,5-3,5. En trip senare piggnar hon till lite och då jag kollar värdet igen ca 20 minuter efter tripen så har det höjts till 6-7 ungefär. Det lägsta värdet hon haft här hemma är 1,9 och då krävdes det ett rejält mellanmål för att det skulle stiga igen.

V åkte tillbaka till jobbet då jag kom hem från sjukhuset och ungarna bäddades ner för en tupplur strax därefter. Själv dricker jag kaffe och äter en nybakad fastlagsbulle. Ute skiner solen och fåglarna kvittrar, skulle det vara 20 grader varmare där ute skulle man få vårkänslor.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har också haft problem med återkommande bihåleinflammationer, flera stycken per vinter i flera års tid. Jag blev tipsad om att använda "näskanna" och med den skölja näsan med ljummet vatten + salt. Jag har nu använt den varje gång jag har blivit "snoro" och inte en bihåleinflammation eller antibiotikakur på två år. Rekommenderas varmt! Kannan kan man köpa från apoteket och den heter "sarvikuono". :)

2011-02-21 @ 14:02:22
Postat av: Annika

Labben brukar också ofta ha problem med bihålorna, och han har också använt kannan och den har hjälpt.

2011-02-21 @ 20:42:52
URL: http://annikahelene.blogapot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0